Ένταξη ΚΑΔ 43.29 στις ευεργετικές διατάξεις (ΚΑΔ 43.29.19.02 & ΚΑΔ 43.29.19.04 )

Συνάδελφοι,

Μετά από συνεχείς και επίπονες παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας μας  (Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α.) στα συναρμόδια Υπουργεία και στη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. ο κλάδος μας εντάχθηκε στο "Πλαίσιο προστασίας των επιχειρήσεων, εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων, ελευθέρων επαγγελματιών μηνός Απριλίου".

Προηγήθηκαν επαφές και συντονισμός στη δράση με τις Ομοσπονδίες Τεχνικών Επαγγελμάτων.

Τέλος, η Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α. ως μέλος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. ευχαριστεί θερμά το Συνάδελφο Πρόεδρο Γιώργο Καββαθά για την άμεση ανταπόκριση του αιτήματός μας και τις συνεχείς παρεμβάσεις προς τα συναρμόδια Υπουργεία.

Συνάδελφοι,

Προς διευκόλυνσή σας για λεπτομερή ενημέρωση απευθυνθείτε στους κατά τόπους Συνδέσμους για να παραλάβετε τα συνημμένα έγγραφα.