Παρέμβαση της Ομοσπονδίας μας, για την απόσυρση του άρθρου 51 του σχεδίου νόμου το οποίο θέτει ανώτατο όριο ηλικίας 17 ετών για την εγγραφή φοίτησης στα ΕΠΑΛ.

Με παρέμβαση της Ομοσπονδίας μας, επιστολή – αίτημα της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., για την απόσυρση του άρθρου 51 του σχεδίου νόμου το οποίο θέτει ανώτατο όριο ηλικίας 17 ετών για την εγγραφή φοίτησης  στα ΕΠΑΛ.

Επιστολή Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α..pdf

ΓΣΕΒΕΕ_Καθορισμός_ανώτατου_ηλικιακού_ορίου_για_ΕΠΑΛ.pdf

• ΦΕΚ 5229/Β΄/26-11-2020 «Εξοικονομώ - Αυτονομώ»

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ 5229/Β΄/26-11-2020 Αριθμ. ΥΠΕΝ/ΕΣΠΑΕΝ/112232/1033 Προκήρυξη του προγράμματος «Εξοικονομώ - Αυτονομώ».

Εκτός από τις γενικές οδηγίες δώστε προσοχή στις σελίδες 42 και 43 που αναφέρονται στον Ανελκυστήρα.

5229_Β_26_11_2020.pdf