Συνάντηση με το Διευθυντή κο Χαμπίδη, του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κου Πιερρακάκη

Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνουμε ότι την 1η Ιουλίου 2020 πραγματοποιήσαμε συνάντηση με το Διευθυντή κο Χαμπίδη, του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κου Πιερρακάκη, κατόπιν κοινού αιτήματος της Ομοσπονδίας μας και της Ομοσπονδίας των Εργαζομένων (Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α.-ΟΗΕ) με θέμα συνάντησης: τα άρθρα 24 και 30 του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τίτλο:  «Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς, διατάξεις για την ανάπτυξη, την έρευνα και την καινοτομία».

διαβάστε περισσότερα

• ΦΕΚ 5229/Β΄/26-11-2020 «Εξοικονομώ - Αυτονομώ»

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ 5229/Β΄/26-11-2020 Αριθμ. ΥΠΕΝ/ΕΣΠΑΕΝ/112232/1033 Προκήρυξη του προγράμματος «Εξοικονομώ - Αυτονομώ».

Εκτός από τις γενικές οδηγίες δώστε προσοχή στις σελίδες 42 και 43 που αναφέρονται στον Ανελκυστήρα.

5229_Β_26_11_2020.pdf