ascen-tec.gr

Ανακοίνωση Οριστικού Πίνακα Αξιολόγησης Υποψηφίων της υπ’ αριθμ. 2/2021 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Στελέχωση της Ομάδας Έργου

povesa logo

Αθήνα, 02.07.2021

Αριθμ. Πρωτ.: 4291

Οριστικού Πίνακα Αξιολόγησης Υποψηφίων

Της υπ’ αριθμ. 2/2021

Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Για τη Στελέχωση της Ομάδας Έργου

Της Πράξης

με Κωδ. ΟΠΣ 5047774

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΠΟΒΕΣΑ) στο πλαίσιο της Πράξης ««Ενίσχυση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων σε θεματικά αντικείμενα αντιμετώπισης επαγγελματικού κινδύνου, εξοικονόμησης ενέργειας μέσω σύγχρονων συστημάτων ανύψωσης και εφαρμογών "έξυπνων κτιρίων"» με Κωδ. ΟΠΣ 50356174 που υλοποιείται σύμφωνα με την με αρ. πρωτ. ΕΥΔ ΕΠΑΝΕΚ Α.Π. 4688/1004/Α3/2.9.2020 και την με αρ. πρωτ. ΕΥΔ ΕΠΑΝΕΚ Α.Π.: 582/Β3/107/28.01.2021 1η τροποποίηση Απόφαση Ένταξης της πράξης με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ), λαμβάνοντας υπόψη:

• Τ  την από 20.04.2021 Απόφαση του φορέα για την έγκριση της πρόσκλησης για Στελέχωση Ομάδας Έργου υλοποίησης της Πράξης
  • Τ  την υπ αριθμ 2/2021 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη στελέχωση της ομάδας έργου της Πράξης
  • Τ   τα υπ’ αριθμ 1/15.06.2021 και 2/24.06.2021 πρακτικά της Επιτροπής επιλογής και αξιολόγησης υποψηφίων για τη στελέχωση της ομάδας έργου της Πράξης

Ανακοινώνει

Τον Οριστικό Πίνακα Αξιολόγησης Υποψηφίων, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ 2/2021 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέοντος για τη Στελέχωση της Ομάδας Έργου της Πράξης.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Βλασόπουλος Π. Γεώργιος