Η 2η κλαδική έκθεση Ascen.tec / Τεχνολογίες Ανελκυστήρων επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ και μετά από απουσία τριών ετών – λόγω της πανδημίας – θα πραγματοποιηθεί και πάλι με φυσική παρουσία από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου στο MEC Παιανίας.

         Η Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α. η οποία είναι πάντα παρούσα σε κάθε μεγάλο γεγονός για τον Κλάδο μας θα συμμετέχει ενεργά στην Ascen.tec τόσο με δικό της περίπτερο, όσο και με τη διοργάνωση εκδηλώσεων – ημερίδων στο τριήμερο Ascen.tec Forum.

         Στην έκθεση θα λάβουν μέρος σημαντικές επιχειρήσεις από τον χώρο των ανελκυστήρων, ενώ η διοργάνωση έχει την υποστήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, καθώς και Φορέων που έχουν παραχωρήσει την αιγίδα τους.

         Παρούσα στην έκθεση θα είναι και η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία  EFESME μέλος της οποίας  είναι η Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α. και συμμετέχουμε στο Διοικητικό Συμβούλιο.

         Μετά την εμπειρία της πρώτης διοργάνωσης το 2019 η οποία έτυχε θερμής ανταπόκρισης και λειτούργησε πέραν κάθε προσδοκίας  θετικά για τον Κλάδο μας, είμαστε βέβαιοι ότι η συγκεκριμένη έκθεση  ως θεσμός πλέον είναι απολύτως απαραίτητη, καθώς θα φέρει για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο την αγορά μας και θα δώσει βήμα σε όλους εμάς, ώστε να συζητήσουμε για τα  νομοθετικά – θεσμικά ζητήματα και τις προκλήσεις της ολιγοπώλησης  που αντιμετωπίζουμε, να καλύψουμε ακόμη περισσότερα θέματα αιχμής και φυσικά να αναζητήσουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την στήριξη του Κλάδου μας και της Ελληνικής Βιοτεχνίας προς το Δημόσιο και κοινωνικό συμφέρον .

          Θεωρούμε βέβαιο ότι και φέτος σύσσωμος ο Κλάδος μας θα αγκαλιάσει και αυτή την προσπάθεια.

         Σας καλούμε όλους να επισκεφθείτε το περίπτερό μας και να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις μας, ώστε η παρουσία μας να είναι δυναμική και καθοριστική για το μέλλον μας  και σε αυτή τη διοργάνωση η οποία  έχει πλέον καταστεί θεσμός και σημείο αναφοράς για την αγορά των ανελκυστήρων, την κοινωνία και την Πολιτεία.

Συνάδελφοι μην ξεχνάτε ,

Η Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α. διεκδικεί και αγωνίζεται :

  • για την περιφρούρηση του Κλάδου μας
  • για την στήριξη της Ελληνικής Βιοτεχνίας
  • για την διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των Επιβατών των ανελκυστήρων

BANNERGIA180X150 3